• Betoncsiszolás, ipari padló felújítás az egész ország területén!
 • Hívjon itt: +36 30 950 0402

Kapcsolat Delta Mester

elérhetőségeink

Kapcsolat - elérhetőségek

Vegye fel a kapcsolatot velünk és keressen elérhetőségeink egyikén. Bármely kérdés, kérés esetén állunk rendelkezésére ipari padló készítés, betoncsiszolás tekintetében.

Delta Mester Betoncsiszolás

Telefon

Maksai Zoltán
ügyvezető, Delta Mester Kft.
+36 30 950 0402

Címünk

2040 Budaörs Aradi út, 19.

Postacímünk

2040 Budaörs Aradi út, 19.

Üzenjen, kérdezzen itt!

Lehetőségeink szerint rövid időn belül felvesszük Önnel a kapcsolatot és üzenetére hamarosan válaszolunk.


  JOBBAN SZERET TELEFONÁLNI?
  Ha szívesebben telefonál, akkor keressen a +36 30 950 0402 telefonszámon.
  Hívjon napközben hosszan, ha nem tudom felvenni visszahívom!

  FÉLTI AZ ADATAIT?
  Teljesen megérjük, de nem kell aggódnia. Adatait a GDPR-nak megfelelően kezeljük és semmilyen körülmények között nem adjuk ki harmadik félnek.

  MINŐSÉGI NYILATKOZAT

  Alulírott, Delta Mester Kft., mint a betoncsiszolás és betonpadló felújítás területén tevékenykedő cég képviselője, büszkén nyilatkozom a vállalkozásunk által nyújtott szolgáltatások minőségéről és elkötelezettségünkről az ügyfeleink iránt.

  Tapasztalat és Szakértelem:
  Vállalatunk rendelkezik széleskörű tapasztalattal és szakértelemmel a betoncsiszolás és betonpadló felújítás területén. A csapatunk tagjai magasan képzettek és tapasztaltak a legújabb iparági trendek és technológiák terén.

  Minőségi Anyagok és Felszerelések:
  A munkáink során kizárólag a legmagasabb minőségű anyagokat és felszereléseket használjuk, hogy biztosítsuk a tartós és esztétikus eredményeket. Ez a hozzáállásunk garantálja, hogy a betonfelületek hosszú távon ellenálljanak a kopásnak és környezeti hatásoknak.

  Egyedi Megoldások:
  Megértjük, hogy minden ügyfél más és egyedi igényekkel rendelkezik. Az ügyfeleinkkel való szoros együttműködés és a személyre szabott megoldások kialakítása révén biztosítjuk, hogy az elkészült betonfelületek minden elvárásnak megfeleljenek.

  Pontosság és Időtartam:
  Kiemelten fontosnak tartjuk az időben történő teljesítést. A projektek tervezésénél és végrehajtásánál nagy hangsúlyt fektetünk a határidők betartására, hogy ügyfeleink minél hamarabb élvezhessék az újra felújított betonfelületeket.

  Ügyfélszolgálat és Elégedettség:
  Az ügyfelek elégedettsége a legfőbb prioritás számunkra. Rugalmasak vagyunk az ügyfélvisszajelzésekre, és folyamatos kommunikációval biztosítjuk, hogy az ügyfelek mindvégig tájékozottak legyenek a projekt állásáról.

  Ezen nyilatkozattal megerősítem, hogy Delta Mester Kft. elkötelezett a magas színvonalú betoncsiszolási és betonpadló felújítási szolgáltatások nyújtása iránt, és mindent megteszünk az ügyfeleink elégedettségének eléréséért.

  Székhely: 2040 Budaörs Aradi út, 19.
  Adószám: 14798245213
  Cégjegyzékszám: 13 09 129447
  Nyilvántartásba bejegyző bíróság: Budapesti Törvényszék Cégbírósága

  Delta Mester Kft.